Natàlia Rodríguez continua mantenint la millor marca espanyola en els 1500 metres, 15 anys després

Publicat dimarts 22 de Setembre de 2020 08:44
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Natàlia Rodríguez

La localitat italiana de Rieti va ser l'escenari d'aquell 3'59 '51 de l'esportista de Torreforta que segueix vigent

Rodriguez, ha recordat aquell agost del 2005 i els dubtes del seu entrenador en que superes els registres de la distancia.

Es va celebrar setmanes abans del Mundial de Helsinki, a l'atleta li va servir la cita a la ciutat italiana com a preparació pel mundial que es disputaria posteriorment.

Assegura, que en cap cas la marca en la distancia de 1500 era una cosa que busques, ja que a més venia de recuperar- se de una lesió.

Hem de recordar que fins a les hores cap atleta havia baixat dels 4 minuts en la distancia.

La distancia de 1500 i la de 800 ha estat protagonista aquest cap de setmana en el campionat d’Espanya ja que l’atleta catalana Ester Guerrero ha aconseguit fer doblet i guanyar en les dues proves. Des del Segle passat no es donava aquesta circumstancia.

Natàlia Rodríguez avala l’arribada de l’esportista de Banyoles com a referencia del mig fons espanyol desprès del buit que s’ha donat als últims anys.

Tot i haver-ho deixat Natàlia Rodríguez diu que sempre que el temps li permet es continua entrenant i segueix volen conèixer de primera ma tota l’actualitat atlètica que es dóna.