Neix la TGN Emergències, una app amb tota la informació municipal sobre el coronavirus

Publicat dimecres 25 de Març de 2020 09:57
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament de Tarragona ha creat una app, la TGN Emergències. Es tracta d’un nou servei per a la ciutadania que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc., i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d'emergència.

“Amb tanta informació que s'està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l’abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d’informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L’objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant”, explica el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny. 

Aquesta app, està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web (https://www.tarragona.cat/coronavirus), que es pot consultar des de tots els dispositius. La web des d’on es pot descarregar l'app TGN Emergències és https://www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.