Nimbus Duet, format per Miguel Jabaloy i Isabel Serra, es presenta a la Galeria Tàrraco

Publicat divendres 02 de Maig de 2014 12:58
  • Miguel González

La guitarra de Miguel Jabaloy i la flauta travessera d'Isabel Serra Bargalló s'uneixen per crear el Nimbus Duet, que presenten aquest dissabte a la Galeria Tàrraco, al número 3 del carrer Mare de Déu del Claustre.
A partir de les nou del vespre, sota la volta medieval de l'emplaçament, Jabaloy i Serra oferiran un concert amb obres de compositors de la segona meitat del segle XIX i XX inspirades en la música folklòrica i popular. Així, ens proposen un viatge a Romania i Hongria de la mà de Bartók i Monti. L'actuació es complementarà amb peces de Ravel,
tangos de Piazzolla i els ressons andalusos de l’obra de Jacques Ibert. Tot plegat interpretat només a guitarra i flauta.
En una entrevista a Tarragona Ràdio, Miguel Jabaloy i Isabel Serra han explicat que la passió per estils musicals semblants i el so de la combinació dels seus respectius instruments els ha dut a conformar el projecte del Nimbus Duet.

 

L’aforament de la sala és limita a 35 places, per tal d'oferir un concert íntim i proper. Les entrades, que es poden adquirir de manera anticipada a la mateixa galeria, tenen un cost de 12€.