Autor: Ajuntament de Tarragona

Autor: Ajuntament de Tarragona

Nit sense incidents remarcables a la Part Alta després de les restriccions d’accés per evitar concentracions

Publicat dimarts 22 de Setembre de 2020 11:40
  • Laura Casas
  • Part Alta
  • Santa Tecla
  • Tarragona Ràdio

Nit sense incidents remarcables a la Part Alta després de les restriccions d’accés de l’Ajuntament per evitar festes alternatives i aglomeracions. Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i efectius de Protecció Civil han desplegat un dispositiu especial de control que es repetirà aquesta vigília de Santa Tecla. L’objectiu és evitar que la gent es concentri al nucli històric en un context de festa major sense actes convocats al carrer.

Durant l’operatiu no s’han hagut de fer actuacions de força ni ha calgut dissoldre grups importants de gent. Ho ha explicat a Tarragona Ràdio el conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño. Pensa que la població ha entès que és important el distanciament social i que s’ha actuat amb responsabilitat.  

Els agents han pentinat punts estratègics de la Part Alta i del seu entorn més immediat. Aquesta nit hi tornaran. Cal recordar que s’impedeix l'aparcament al carril de Rambla Vella i Via de l'Imperi. També s'ha decretat que als pàrquings municipals de Saavedra, Torroja i avinguda Catalunya, només puguin deixar els cotxes els abonats entre les vuit del vespre i les sis de la matinada. A més, es controla el consum de qualsevol tipus de beguda a la via pública i s’impedeix l'obertura de negocis de venda de productes de consum a partir de les deu de la nit.

Aquestes mesures, en principi, no s'estendran fins més enllà d’aquesta nit.