No arribaran creuers al Port de Tarragona durant el juliol i agost

Publicat dimecres 08 de Juliol de 2020 13:42
  • Port
  • creuers
  • Raquel Fabregat

No arribaran creuers al Port de Tarragona durant el mes de juliol i agost. Els creuers que s’esperaven durant els mesos d’estiu no arribaran i es desconeix en quin moment es podran reactivar. Així ho ha confirmat la consultora de creuers del Port de Tarragona, Alba Colet, durant un debat de Tarragona Ràdio.

De moment no es descarta que puguin arribar creuers el mes de setembre, però la incertesa de la crisi sanitària de la Covid-19 fa que no es pugui assegurar. Colet, que manté el contacte amb els creueristes, ha afirmat que es desconeix si es podrà reactivar ja que com a mínim es necessiten dos mesos per preparar els vaixells i els tripulants i estar segurs que es poden complir les mesures de seguretat.

Un dels primers creuers en cancel·lar ha estat el Costa Victoria, creuer propietat de Carnival Corporation i que operava Costa Cruceros. La companyia propietària ha venut l’embarcació, amb el que es descarta l’arribada de 20.000 creueristes a Tarragona.

La consultora de creuers del Port de Tarragona ha explicat que ara centren la feina per a mantenir els creuers de cara el 2021 i 2022.