Noé Monroy dirigirà el Senior B del CBT a Copa Catalunya

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 20:39
  • CBT
  • Tarragona Ràdio


Noé Monroy

Noé Monroy serà l’entrenador del Sènior B a Copa Catalunya i continuarà com a segon entrenador al primer equip. Així, Monroy seguirà al costat de Berni Álvarez a l’Ibersol CBT com a tècnic ajudant i completarà la sisena temporada consecutiva al club.

Monroy agafarà el nou equip que ha creat el CBT a Copa Catalunya amb la il·lusió de tornar a sentir-se primer entrenador. Ha estat l’acompanyant del Berni Álvarez des de la temporada 2015-16 i té la seva plena confiança. De fet, quan l’entrenador no sabia quin seria el seu futur a la banqueta del CBT, Monroy era el millor situat per substituir-lo. Un projecte engrescador com ha reconegut el mateix Monroy a Tarragona Ràdio.

És una persona que coneix a la perfecció el bàsquet provincial, ja que va passar per equips com l’ADT, el CB Valls, el TGN Bàsquet i el Reus Deportiu. Així doncs, Monroy és l'escollit per liderar la tornada del Senior B, dues temporades després, a Copa Catalunya. També continuarà sent la mà dreta del Berni Álvarez en la tornada de l'equip a la LEB Plata.