Només el Bonavista i la Floresta guanyen a Tercera Catalana

Publicat dimarts 04 de Desembre de 2018 09:53
  • Esports
  • Nil Morato


David Nadal, tècnic del Campclar

Víctor Quiñones entrenador de a Floresta

A Tercera Catalana només dos equips tarragonins van aconseguir els tres punts aquest cap de setmana. La Floresta i el Bonavista, tots dos s’enfrontaven a dos equips de la ciutat.

El Bonavista es va imposar per tres gols a dos contra el Campclar que venia en bona dinàmica després de guanyar el darrer partit. A l’enfrontament d’aquest cap de setmana els de Campclar es van posar dues vegades per davant en el marcador, posant el 0-1 i l’1-2 però al final el Bonavista va aconseguir remuntar i quedar-se els tres punts per seguir lluitant pel liderat del grup. “Al final no vam saber gestionar bé el resultat i va acabar en derrota, tot i així els nois van treballar molt bé i no reflexa la posició a la classificació”, argumenta David Nadal, tècnic del Campclar.

Per la seva banda, la Floresta va guanyar per un gol a zero contra el Sant Pere i Sant Pau. El partit va ser molt atípic on van acabar jugant 10 contra 9. Els primers en perdre un jugador va ser la Floresta, al minut 10, tot i això van aconseguir posar-se per davant en el marcador i guardar l’avantatge fins que el Sant Pere i Sant Pau es va quedar amb nou jugadors per un expulsat i un lesionat quan ja havien fet tots els canvis. “No vam patir, ells van acabar amb 9 i el final del partit va ser tranquil. Després de la derrota contra el Campclar era important recuperar-se amb una victòria i més contra el Sant Pere i Sant Pau”, explica Víctor Quiñones, entrenador de la Floresta.

El darrer equip tarragoní que milita en aquesta lliga és el Racing Bonavista que va perdre contra el Vallmoll. Al grup 3, el San Salvador va empatar contra el Roda de Berà, el líder del seu grup.