Només el Palau d’Esports pot acollir el circuit ACB

Publicat dimecres 08 de Agost de 2018 11:32
  • Jordi Blanch
  • Esports


Robert Hernández

Des de l’ADT no es contempla cap escenari que pugui substituir el Palau d’Esports Catalunya de l’anella mediterrània de Camp Clar per acollir el circuit de pretemporada de la lliga ACB.

Fa uns dies el club de ponent va fer oficial que la ciutat acolliria aquest circuit que es disputarà del 7 al 9 de setembre

Fa temps que es treballa des del club de ponent, en aquesta iniciativa en el que hi prendran part clubs com el Zaragoza, el Tenerife, el Breogan, el Donostia, i vingut de fora i com convidat hi serà el el Partizan.

A dia d’avui la Generalitat de Catalunya que és la titular del palau no pot garantir que unes gestions administratives pendents a la instal·lació un cop finalitzat els jocs s’hagin completat.

En aquest sentit, el president de l’ADT Robert Hernández, es taxatiu en afirmar que no contemplen cap altre escenari que no sigui el palau d’esports, però ha deixat entreveure que l’ACB podria buscar una altre ciutat com alternativa.

Hernández diu que porten molt temps junt amb l’ACB treballant en aquest projecte i que esperen que aquestes feines estiguin finalitzades abans de final de mes per poder mantenir l’organització del torneig.

Aquesta serà la segona edició d’aquest circuit que aquest estiu s’instal·lara en tres ciutats, a banda de Tarragona també es farà a Oviedo i Granada.