Nova convocatòria dels Premis Emprèn que convoca la Diputació

Publicat divendres 25 de Abril de 2014 13:32
  • Laura Casas
  • Diputació
  • Emprenedoria

Fins el 30 de maig es poden presentar els projectes d’emprenedoria, que arriben a la segona edició segons l’actual format de set categories.

Aquestes són Emprèn en femení –que és com es va iniciar la convocatòria, al 2006-, Jove, Món Rural, Emprèn Socialment, Emprèn i Sorprèn, Emprèn i Consolida i Reemprèn.

El concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin engegar una proposta de negoci, que tinguin una empresa consolidada o bé que hagin assumit el traspàs d’un negoci ja existent. El pressupost total de la Diputació per premiar els guardonats és de 35.000 euros, a raó de 5.000 euros per categoria, tot i que l’objectiu és dinamitzar econòmicament el territori i oferir incentius als emprenedors. Així ho ha destacat Joan Josep Malràs, diputat delegat de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona.

Des del mes de març es fan sessions informatives per detallar les bases dels premis, que es lliuraran al novembre.

L’edició dels Premis Emprèn de l’any passat, la primera amb set categories, va comptar amb 113 projectes presentats. 100 es van acceptar i, d’aquests, el 75% eren d’emprenedors del Camp de Tarragona.