Nova detenció a la Part Alta per un intent de robatori en habitatge

Publicat dimarts 30 de Juny de 2020 13:25
  • Tarragona Ràdio

Els Mossos d’Esquadra han practicat una detenció a la Part Alta de la ciutat per un intent de robatori en habitatge. Segons informa el cos policial, els fets van tenir lloc aquest dilluns a la nit i es tracta d’un jove de 19 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Reus.

Segons els Mossos, és el resultat d’una investigació policial iniciada arran de la denúncia d’un veí del carrer Ferrers que va explicar a la policia que entre el 10 i el 20 del mes d’abril va patir un intent de robatori. Sobre les dues de la matinada es trobava dormint quan va sentir sorolls provinents de la terrassa. En anar a veure què passava va trobar un individu que intentava trencar el vidre per accedir-hi. Quan el jove es va veure sorprès va marxar del lloc. Posteriorment, es va comprovar que el lladre hauria utilitzat una escala metàl·lica per pujar a la terrassa i també es va trobar un martell.

Es tracta d’un jove amb tres antecedents policies per delictes contra el patrimoni. Aquest dilluns els agents el van localitzar i detenir al carrer Ferrers de la Part Alta. El jove passarà a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.