Obertes les inscripcions dels Casals d'Estiu Municipals

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 17:29
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament de Tarragona ha obert les inscripcions per als Casals d’Estiu Municipals que es faran a diferents centres d’educatius per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Es desenvoluparan activitats educatives i lúdiques durant les vacances. Enguany el centre d’interès serà la festa major, cosa que permetrà donar a conèixer la realitat cultural i festiva de la nostra ciutat. Les 190 places estan distribuïdes a la Floresta, Torreforta, Bonavista, Campclar, el Serrallo, Saavedra, Sant Salvador i Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau. Els casals s’iniciaran el 25 de juny i finalitzaran el 27 de juliol i estan organitzats per setmanes. L’horari serà de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada d’organitzar i dur a terme les activitats dels diferents Casals, que es  presenten com una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut. Durant el seu transcurs, els monitors treballaran aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració en el grup i l’educació en valors.

La consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos, ha destacat que “a més de les 190 places obertes a tothom, els  240 infants que durant tot l’any assisteixen als centres d’atenció diürna municipals, on fan activitats d’intervenció socioeducativa, també participaran en els Casals d’estiu de la ciutat, el que fa un total de 430 joves que gaudiran dels Casals”.

 

Les inscripcions s’han de realitzar als centre educatius. A partir del 21 de maig, si queden places, les inscripcions es formalitzaran a la seu de la Fundació Pere Tarrés, al carrer de les Coques, número 1.