‘Obsessió i altres contes’ es presenta aquest dimarts a la llibreria La Rambla

Publicat dimarts 14 de Novembre de 2017 12:29
  • Tarragona Ràdio

‘Obsessió i altres contes’ es presenta aquest dimarts en societat en la 20a edició del premi Tinet de narrativa curta. L’acte es farà a partir de les 7 de la tarda a la Llibreria La Rambla. L’obra inclou el conte guanyador, ‘Obsessió’, i els 14 millors relats que s’hi van presentar.

La presentació anirà a càrrec de l’escriptora Anna Gispert i comptarà amb la presència de la periodista i autora del conte guanyador Amanda Bassa.

En una entrevista a l’espai Lletres del Matí de Tarragona Ràdio Bassa explica que sempre ha estat molt vinculada a la literatura. Diu que va escriure el conte durant els seus trajectes en tren. Precisament el relat se centra en la preocupació d’una mare per la dèria del seu fill; una fixació per aquest mitjà de transport.

El premi de narrativa curta forma part dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona convocats per l’Ajuntament, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística. En aquesta edició s’hi van presentar 205 treballs. La publicació dels relats ha anat a càrrec de Cossetània edicions.