Ocine Les Gavarres reobrirà les seves sales aquest divendres després de l'entrada en vigor del nou pla de desescalada

Publicat dilluns 23 de Novembre de 2020 20:00

Ocine Les Gavarres tornarà a reobrir les seves portes aquest divendres després de l'entrada en vigor del nou pla de desescalada. El cinema tarragoní començarà a rebre els primers espectadors amb un aforament del 50% i reobrint
les 12 sales centrals, tancades des del passat 30 d’octubre. Ocine aprofitarà per estrenar pel·lícules com 'Érase una vez', protagonitzada per Angelina Jolie,
la proposta espanyola 'ni de Coña' o el drama 'Adam'. També es recuperen projeccions musicals com un concert de Leiva o el documental sobre Pau Donés.
Els cinemes també recuperaran pel·lícules que s'havien de projectar el passat octubre com 'Emma', 'Las Brujas' o 'Sentimental', de Cesc Gay. A partir d'aquest divendres, les sessions s'avancen a les 3 i mitja de la tarda i la darrera serà la de les 9 del vespre, amb el documental del pau Donés. El gerent d'Ocine Les Gavarres, Josep Eduard Príncep, s’ha mostrat content per la reobertura i assegura que tenen ganes de tornar i començar a rebre espectadors.

les mesures s'aniran adaptant als trams de desescalada però s'allargaran com a mínim fins al 18 de desembre, aprofitant l'estrena del film 'Wonder Woman'.
A partir d'aleshores, el cinema podria aprofitar, si és possible, per obrir en la seva totalitat.