Operació sortida pel pont del Pilar complicada per la marxa dels transportistes tarragonins

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 12:17
  • Mobilitat
  • N-340
  • FEAT
  • Trànsit
  • AP-7
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Els transportistes tarragonins han convocat una marxa lenta de camions per aquest dijous a la tarda a les portes del cap de setmana llarg del pont del Pilar. Els camioners rebutgen la prohibició de pas per diversos trams de l’N-340 i l’N-240 i l’obligatorietat de desviar-se cap a l’autopista. La mobilització arrencarà a les cinc de la tarda al pàrquing de vehicles del polígon Riu Clar de Tarragona en plena operació sortida.

Des de la Federació d’Auto Transports de Tarragona estimen que un centenar de camions sortiran des de Tarragona i que, poc a poc, s’aniran afegint més transportistes d’altres localitats properes. La marxa recorrerà l’autovia A-7 i la carretera N-340 fins a l’accés de l’autopista a Altafulla. Allà, els transportistes s’incorporaran a la via ràpida fins a la sortida de Tarragona. La FEAT assegura que no és un tall de carretera, sinó que serà una marxa lenta, que tendrà afectació, però que no durarà tota la tarda.

El President de l’Agrupació de Transport Discrecional de Mercaderies de la FEAT, Joaquim Riudeubas, explica que els transportistes estan emprenyats perquè ningú ha comptat amb ells a l’hora d’aplicar la mesura.

Està previst que la marxa també afecti a la zona de les Terres de l’Ebre, Lleida i Girona. El Servei Català de Trànsit demana extremar la prudència davant la previsió de mobilitat elevada pel cap de setmana llarg i, sobretot, per les afectacions produïdes per les protestes dels transportistes.

De la seva banda, la Cambra de Tarragona dóna suport a la reclamació dels transportistes.