Osasuna demanarà la victòria per 3 a 0 per incompareixença del Nàstic

Publicat dissabte 02 de Desembre de 2017 14:05
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El club navarrès anuncia que presentarà un recurs al Comitè de Competició per intentar guanyar el partit als despatxos argumentant incompareixença grana després de negar-se a jugar dissabte

 

L'Osasuna-Nàstic suspès portarà cua. El club navarrès ha anunciat aquest migdia que presentarà un recurs al Comitè de Competició per intentar guanyar el partit contra el Nàstic als despatxos argumentant incompareixença del rival després que el club grana es negués a jugar dissabte. L'entitat presidida per Luis Zabalza assegura que els tarragonins «van incomplir el reglament, d'acord a l'exposat en la circular número 5 disposició dissetena de la Real Federación Española, ja que no va colaborar en el compliment del mateix en impossibilitar que el partit se celebrés dins de les 24 hores següents».

 

El reglament diu que «l'equip visitant procurarà quedar-se en la localitat en la qual es desenvolupa l'esdeveniment». En altres paraules, Osasuna considera que el Nàstic no va ni intentar fer nit a Pamplona, encara que la seva permanència no fos obligatòria, ja que el reglament no exigeix a l'equip visitant quedar-se a la ciutat sí o sí. Ara bé, la postura dels grana era ben ferma només deu minuts després de decidir-se la suspensió del matx, fet que aixeca les sospites d'un Osasuna que argumenta que els nastiquers no van intentar quedar-se a la ciutat navarresa. Lluís Fàbregas, director general grana, contestava a la pregunta sobre si s'havia ofert jugar aquest dissabte: «No, de cap manera. No es pot jugar demà. S'ha de tornar a plantejar. És una decisió que pren la Federació, la lliga i els operadors de televisió i els dos clubs. No tenim previst jugar en el curt termini».

 

No serà fins dilluns quan Club Atlético Osasuna presentarà el recurs al Comitè de Competició i s'engegaran tots els procediments per arribar a una resolució final.