Parc Central supera els set milions de visitants en un any i projecta millores en l'aparcament

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 12:56
  • Miguel González

El centre comercial Parc Central millorarà el seu aparcament aquest 2018 i preveu asfaltar els 13.000 metres quadrats de pàrquing exterior.

L'acció permetrà reduir el soroll que produeixen els pneumàtics dels vehicles en fregar amb el formigó actual i disminuir així les molèsties de soroll als veïns dels voltants. Les places d'aparcament també es redimensionaran, millorant substancialment l'accés al centre comercial del carrer Vidal i Barraquer. En una entrevista a Tarragona Ràdio, el gerent de parc Central, Miguel Ángel González, ha avançat que la previsió és començar els treballs d'asfaltat i redimensionar les places de cara al març, si bé no ha determinat quan estaran enllestits ni a quant ascendirà la inversió total.

Miguel Ángel González ha titllat de molt positiva la recent campanya de nadal i Reis i espera que les vendes en el sector de la moda i el moviment en la restauració segueixin aquesta tendència durant les rebaixes.

El centre comercial ha celebrat el seu vintè aniversari aquest 2017 superant el set milions de visitants.

Un any que ha estat marcat per l’obertura de Primark i l'arribada d'una vintena de nous operadors, així com una forta renovació de les instal·lacions per valor de més de 20 milions d'euros. González confirma que hi ha plena ocupació de locals al centre comercial i que enguany es reubicaran alguns establiments petits. Pel que fa a les polítiques ambientals, González ha explicat que aquest 2017 el Centre comercial ha emès un 12% menys de CO2 a l'atmosfera, ha reduït el seu consum energètic en un 6,5% i ha reciclat 150 tones de paper i cartró.