Parc Francolí celebrarà les seves primeres festes

Publicat dijous 22 de Agost de 2019 13:52
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

Les primeres festes del barri del Parc Francolí tindran lloc aquest cap de setmana, el dia 24 i 25 d’agost. La programació de les festes començarà dissabte a les 19 hores, amb jocs tradicionals per la canalla. A les 20 hores, hi haurà festa de l’escuma. A dos quarts de deu, sopar de germanor i per acabar la nit, actuació del grup musical Black Boys.

Les activitats de diumenge estan organitzades per la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona on es durà a terme la cloenda d’estiu als barris. Es podrà gaudir durant tot el dia de tallers organitzats per l’Associació Empresarial Química de Tarragona i inflables d’aigua de 10 a 19 hores. Per dinar, fideuà popular a dos quarts de tres, amb un preu de 5 euros per persona.

La tresorera de l’Associació de Veïns Parc Francolí, Noelia Garcia, ha explicat a Tarragona Ràdio que han aprofitat la ben entesa que hi ha hagut entre les diferents Associacions de Veïns de Tarragona per fer la cloenda d’estiu dels barris al Parc Francolí. Pel que fa a les activitats de les festes, es faran a l’esplanada de les grades, darrere de la Guàrdia Urbana.

Garcia també ha reiterat el desacord que hi ha al barri amb la instal·lació del Centre Penitenciari Obert.