Pau Ricomà (ERC) ja es veu com a futur alcalde de Tarragona

Publicat dimarts 11 de Juny de 2019 10:00
  • Laura Casas

Pau Ricomà ja es veu alcalde i treballa per dibuixar un nou govern, de moment amb els comuns. L’alcaldable republicà celebra la decisió d’En Comú Podem Tarragona de donar suport a la seva investidura i a un pacte que els permeti entrar al govern. Les negociacions amb la resta de formacions seguiran aquests dies a l’espera de saber el posicionament definitiu, més enllà del 15 de juny.

Pau Ricomà ha valorat els acords de l’assemblea dels comuns celebrada aquest dilluns al vespre. Es mostra satisfet i agraït per la confiança dipositada tot recordant que ells també havien pregonat la necessitat d’un canvi a la ciutat. En aquest sentit ha lloat el lideratge de Carla Aguilar i la coincidència programàtica amb En Comú Podem.

L’alcaldable d’ERC admet que ja treballen per dissenyar el futur govern, per ara amb els comuns, i a l’espera de conèixer el posicionament definitiu de Junts per Tarragona i la CUP. Sobre les demandes dels cupaires, pensa que són assumibles i que no seran un inconvenient.

Amb tot, des d’ERC deixen clar que encara és aviat per parlar de la configuració del futur govern. Pau Ricomà ha fet aquestes valoracions després d’un ple extraordinari que ha servit per aprovar unes retribucions per a la Guàrdia Urbana. Aquest dimecres n’hi haurà un altre de tràmit que servirà per tancar l’actual mandat.