Pau Ricomà: 'Serà un mandat basat en el diàleg'

Publicat dilluns 17 de Juny de 2019 11:38
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Pau Ricomà es fixa com a repte principal revertir la situació que qualifica de ‘degradació’ o ‘decadència’ de la ciutat.

L’alcalde de Tarragona ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que el primer que faran és establir prioritats i calendaritzar-les.

Està convençut que quan s’aconsegueixi revitalitzar la ciutat, aquesta recuperarà la vitalitat que li falta.

De totes maneres, l’alcalde ja avisa que no faran taula rasa amb tot el que s’ha impulsat fins ara i ha parlat d’estendre la mà al conjunt de les formacions i dels tarragonins.

Ha assegurat que serà un mandat basat en el diàleg. En aquest sentit, Pau Ricomà ha garantit que mantindran les rebaixes en els abonaments de l'autobús municipal que ja s’apliquen. Es mostra reticent a la gratuïtat total del transport públic municipal per entendre que generaria un dèficit molt elevat i que no hi ha cap estudi rigorós que confirmi que la ciutat ho pot assumir.

L’alcalde ha insistit en dir que revisaran el Pla d’Ordenació Urbanística de la ciutat. Destaca que volen aplicar un urbanisme del segle XXI i ha lamentat l’estat dels equipaments esportius i culturals

Pau Ricomà ha aprofitat per saludar, ja com alcalde, a tots els tarragonins a través de l’emissora municipal de la ciutat. L’alcalde tornarà aquest dimarts als estudis de Tarragona Ràdio (9h), en una entrevista amb profunditat sobre aspectes del mandat que acaba d’encetar com a president de la corporació.