Pau Vallvé exhaureix les entrades en el segon dia d'actes a La Terrasseta

Publicat dimecres 16 de Setembre de 2020 09:13
  • Joan Mercadé
  • Santa Tecla

Pau Vallvé ambientarà els Jardins del Parc Saavedra en el segon dia de La Terrasseta. La seva actuació serà després de la representació ‘Disco Delivery’ de la Cia Dj Capuzzi i Senyoreta X i just abans d’una nova mostra de cinema a la fresca amb la pel·lícula ‘Atrapado en el tiempo’ de Harold Ramis.

L’actuació musical de Pau Vallvé serà a les 20 hores i ha exhaurit totes les entrades. El cantant presenta aquest setembre el seu nou disc “La vida és ara”, el qual és el seu 17è disc. Diu que serà molt especial i que pretén valorar les coses quotidianes de la vida.

A les 18 hores, el torn serà per la representació de circ. Amb trucs, música, acrobàcies i amor garanteixen una estona divertida per tota la família.

A dos quarts d’onze hi haurà una nova projecció de cinema a la fresca i en versió original. Serà el torn per ‘Atrapado en el tiempo’, un clàssic dirigit per Harold Ramis. Una història que se centra en com el Phil, l’home del temps d’una cadena de televisió, veu que el temps no avança.

Per accedir a aquests actes, s’ha de reservar la invitació amb cita prèvia per tal de controlar l’aforament. Dins hi haurà servei de barra i també food trucks.