Pedro López es desvincula de l’ADT

Publicat dilluns 03 de Agost de 2020 09:54
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Pedro López (Entrenador ADT)

Pedro López es desvincula de l’ADT i no continuarà com a tècnic dels de ponent en la nova etapa del club tarragoní a la Lliga EBA.

López va acabar la temporada passada a l’ADT substituint a Toni Larramona i havia confirmat la seva continuïtat per aquesta temporada a Copa Catalunya, però l’ascens a alterat els plans d’un entrenador que ha explicat a través dels micròfons de Tarragona Ràdio els motius que l’han portat a rebutjar ocupar la banqueta tarragonina a una categoria on els de la nostra ciutat ja hi havien militat fa nou anys.

López que ja estava perfilant la plantilla per a la Copa Catalunya, diu que ja feia uns dies que estava pensant sobre si era viable o no un projecte esportiu a EBA amb ell com a màxim responsable tècnic. Entén que pot ser un projecte il·lusionant però a la vegada diu que no té prou coneixements dels jugadors de la categoria on es competirà per poder dirigir-lo amb garanties.

Pedro López Amb experiència en categories nacionals anys enrere sap que aquestes alçades de l’any serà complicat poder conformar un equip tenint en compte que bona part de les plantilles ja estan lligades, entre elles les dels equips de casa que igual que l’ADT jugaran a la EBA, cas del CB Valls i CB Salou.

Per tant, se li gira feina al president del club Robert Hernández per afrontar amb mínimes garanties la participació a lliga estatal. Recordem que el primer compromís oficial serà la Lliga Catalana durant el mes de setembre.