Juanan Fernández

Pedro Nimo repetirà a la Marató de Tarragona

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 13:07
  • Jordi Blanch
  • Esports


Josep Fèlix Ballesteros

El diumenge 28 de gener els carrers de la ciutat, zona maritima, el barri de Camp Clar i l’anella mediterranea serán l’escenari d’aquesta vuitena edició de la prova.

A manca encara de més de dues setmanes per la disputa ja hi ha uns 1200 atletes incrits per participar en les quatre curses previstes la marató i les de 5, 15 i 30 quilometres.

La Marató al igual que la etapa de la Vuelta a España gaudirà de l’anella mediterranea com a punt de sortida i arribada en totes les modalitats.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, destaca aquest escenari com a punt central i el que significa l’aposta de la ciutat per l’esport i la marca Tarragona.

A banda de Pedro Nimo que va ser el guanyador de la passada edició també ha confirmat el director de la Marató Juanan Fernández, la presencia de la tarragonina Mireia Sosa, Albert Moreno, l’exciclista subcampió del Tour de França Joseba Beloki, o Camilo Santiago.

Juanan Fernández ha explicat també que s’haura de replentejar de nou la Marató cara a noves edicions ja que el compromis arrribava fins els Jocs Mediterranis 2018 i ha demanat més compromis tant de les administracions com Diputació i Generalitat, a banda d’empresses publiques i privades.

La Marató compta amb el patorcini de SB Hotels. Hi haura diferents regals i serveis pels participants, per a més informació al web www.sbhotelsmaratotarragona.com.