Pendents del Consejo Superior de Deportes

Publicat dilluns 27 de Juliol de 2020 11:56
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

El Vòlei SP i SP encara està pendent de la resolució del Consejo Superior de Deportes en relació al cas del sénior masculí.

El club cooperativista es va mostrar en desacord amb la decisió de la federació del segon dels ascensos que li van donar a un equip amb pitjor puntuació i en el moment de l’ aturada encara no s’havia classificat pels play off, un fet que si es donava amb els de la nostra ciutat.

El president dels tarragonins Alfonso Periañez diu a que a les darreres hores han rebut una notificació de Madrid assegurant que el procés segueix el seu curs .

un Periañez que ha parlat de la baixa del jove Arnau Masià que es vincularà c al barça tal i com els avencava aquest dijous Tarragona Ràdio. El president dels cooperativistes que recordava que el jugador de Salou tot i la seva joventut ja comptava amb un historial important a nivell esportiu amb diferents campionats de Catalunya i Espanya en les vitrines.

Marxa una de les promeses més importants que tenia el club , la seva posició estava ben coberta amb Drexler que renovava a finals de la setmana passada i Hèctor Garcia