Perone torna al Nàstic

Publicat dijous 08 de Agost de 2019 12:49
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


David Goldar

El brasiler Bruno Caldini Perone de 32 anys tornarà a defensar l’escut del Gimnàstic de Tarragona durant el nou curs esportiu 2019-2020 després de tancar-se la cessió dels seus drets federatius entre l’entitat grana i la UD Extremadura. Ho fa per cobrir la marxa de Salva Ferrer que en les properes hores sortira cap al «calcio» per jugar a l’Spezia de la segona divisió Italiana.

La línia defensiva comptarà amb un reforç conegut per complementar la rereguarda de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Perone incrementarà el nivell en el joc aeri de l’equip gràcies als 1.95 m d’alçada. A més de la solvència i seguretat que aporta amb la seva experiència contrastada al futbol nacional i internacional. El futbolista s'ha unit a la resta de companys en l’entrenament que s'ha iniciat a les 10 hores al Complex Esportiu Futbol Salou.

Cal recordar que Bruno Perone ja va defensar la samarreta del Nàstic des del gener de 2016 fins al gener de 2017, sumant un total de 34 partits a LaLiga 1|2|3 i marcant dos gols.

Avui en la seva nova etapa al Nàstic n’ha parlat d’ell el seu company de línia David Goldar. El gallec, te clar que cal comptar amb els millors per entre tots lluitar per l’ascens a segona divisió.