Pilar històric dels Castellers de Sant Pere i San Pau

Publicat dilluns 28 de Juliol de 2014 01:05
  • castells
  • Elena Gavaldà

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat per primera vegada a la seva història el pilar de sis. Ha estat  aquest dissabte a la Pineda en una actuació on han completat el cinc de set en primera ronda, el setè de la temporada dels verds.

 

En segona ronda han optat pel quatre de set amb el pilar, el sisè que aconsegueixen descarregar aquest any. Després d’un intent desmuntat del quatre de set, han tancat ronda amb el tres de set.

Moment llavors d’atacar l’últim repte dels de la camisa verda; el pilar de sis. L’havien carregat en dues ocasions i havien assegurat que se’l guardaven per la Fatarella, però l’últim assaig els ha donat la seguretat per portar-lo a plaça abans.

 

També dissabte actuaven els Xiquets del Serrallo. Els del barri marítim van descarregar en primera ronda el tres de set. En segona ronda i després d’un intent desmuntat els de la camisa blava van descarregar el cinquè cinc de set de la temporada. Van finalitzar la diada amb el quatre de set. La propera diada dels blaus serà aquest diumenge a Vila-Seca.