Pol Ballesteros, el revulsiu del Nàstic

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 06:29
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Pol Ballesteros

Tot i que no li agrada aquesta etiqueta, sí que assegura que tot i tenir pocs minuts està content amb la seva aportació.

El de Vilassar de Mar és el màxim golejador del Nàstic juntament amb Brugui cadascú d’ells amb quatre gols. Ballesteros, assegura que l’important és ajudar a l’equip, tot i que lògicament li agradaria tenir més minuts, entén que són decisions de l’entrenador qui juga i el temps que ho fa.

El davanter és el jugador de màxima efectivitat del Nàstic, suma quatre gols els mateixos que Brugui i tots dos són els màxims golejadors de l’equip. Ballesteros, però és el cinquè futbolista que menys minuts ha jugat, només ha estat un cop titular i ha sortit des de la banqueta en altres sis partits. Té una mitjana d’un gol cada 44 minuts.

Pol Ballesteros, ha valorat també la primera volta de la lliga que el Nàstic va donar per finalitzada el passat diumenge. Disset punts de trenta és el bagatge en aquest primer tram de lliga, del que el futbolista de Vilassar de Mar diu que cal estar contents, i ara a iniciar la segona volta buscant una victòria diumenge davant el Barça B.

La plantilla torna avui als entrenaments després de la jornada festiva d’aquest dimarts i començarà a preparar el primer partit de la segona volta que arrencarà diumenge al Nou Estadi davant el FC Barcelona B. El Nàstic estarà pendent avui del partit entre l’Andorra i el Badalona ajornat en el seu dia per saber si finalment els granes són els campions d’hivern. Recordem que ara l’Andorra té dos punts menys que els granes per+o cas de victòria dels del principat serien els líders amb un punt per davant dels granes.

Per cert, que avui a les dues, el convidat a l’entrevista del Sempre Nàstic serà l’entrenador del Nàstic Toni Seligrat.