Entrevista a Pol Domingo

Pol Domingo, sobre els rivals a la segona fase: 'Tenim el millor equip de la categoria i els podem guanyar a tots'

Publicat dimecres 31 de Març de 2021 15:15
  • Nàstic
  • Joan Mercadé

El jugador del Nàstic, Pol Domingo, creu que són l’equip més fort de la categoria i que poden amb qualsevol rival de la segona fase. Tot i avisar de la dificultat del pròxim, el Villarreal B, i de la bona feina que han fet els equips de l’altre subgrup, el central veu al Nàstic superior als altres i creu que els poden guanyar. El jugador també ha dit que donaran el 100% per assolir l’ascens de categoria i que “és l’objectiu, per tant, s’ha de complir”. Contra el Cornellà, Domingo es va estrenar com a golejador amb el Nàstic i ha afirmat que, en un primer moment, “no s’ho creia”.

El de la Pobla de Montornès ha passat aquest dimecres pels micròfons del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio per parlar sobre l’actualitat de l’equip. El central ha volgut destacar la bona temporada que estan fent, ja que li posa una nota de 10. Per això, tot i destacar la feina dels altres equips classificats per la segona fase, creu que tenen el millor equip de la categoria i que poden guanyar a qualsevol rival.

Domingo ha destacat el bon paper que fa temporada rere temporada el Villarreal B, el pròxim rival del Nàstic. Per guanyar-los diu que hauran de donar el 100%. Pensa que ho hauran de fer durant tota la temporada, ja que la categoria és el que t’exigeix. El central afirma que s’entregaran al màxim per complir amb l’objectiu, que no és altre que pujar a la Segona Divisió.

Aquesta temporada -la segona amb el primer equip-, Pol Domingo ha jugat 14 partits i ha marcat un gol. Va ser el primer amb la samarreta del Nàstic i en l’últim partit dels grana, contra el Cornellà. No va servir perquè els homes de Toni Seligrat s’emportessin els tres punts, fet que no deixa del tot satisfet al central. Tot i això, quan va marcar no s’ho creia i es va assenyalar per deixar clar que ell va ser qui havia enviat la pilota al fons de la xarxa.

El central ha dit que l’afició del Nàstic pot estar “tranquil·la” sobre la seva continuïtat, ja que té contracte fins al juny del 2023. De ben segur que serà un jugador important per l’equip i que cada dia creix més dins del vestidor.