Ponent s'avança a Sant Jordi amb una jornada festiva i cultural

Publicat dijous 20 de Abril de 2017 13:05
  • Tarragona Ràdio

Ponent s'avança a Sant Jordi amb una jornada festiva i cultural. La Biblioteca Pública de Torreforta i el Pla Educatiu d’Entorn organitzen aquest divendres la diada de Sant Jordi amb diferents activitats, concentrades a la plaça del Tarragonès.

A les 10 h, prop de 500 infants de les escoles de Ponent de la ciutat assistiran a l’adaptació teatral de diferents contes populars. Les representacions aniran a càrrec dels alumnes del CFGS d’Educació Infantil de l’Institut Vidal i Barraquer i de la Casa d’Oficis de Campclar i la Part Alta. Des de primera hora del matí, al mateix escenari on tindran lloc les representacions, s’ubicaran unes lletres gegants que formaran la frase “La poesia és viva”. Cada lletra conté poemes en el seu interior i ha estat treballada i decorada pels alumnes de les escoles i instituts que prenen part a la iniciativa.

A les 17.30 h, l’escriptora tarragonina Olga Xirinacs presidirà l’acte de lliurament de premis del II certamen literari dels barris de Ponent que porta el seu nom. La tarda també comptarà amb diferents actuacions dels alumnes dels instituts Torreforta i Campclar i, des de les 17 fins a les 19 h, amb diferents tallers de manualitats a càrrec del Punt Òmnia Torreforta, la Ludoteca del Centre Cívic de Torreforta i el Grup del Centre Obert d’Adolescents de Torreforta.