PortAventura World estrena l'hotel Colorado Creek

Publicat dimecres 29 de Maig de 2019 12:00
  • Tere Ortega
  • Josep Suñé

PortAventura World obrirà aquest divendres el sisè hotel del complex turístic i d’oci, el Colorado Creek. El nou equipament que s'ha construït a la zona temàtica del Far West tindrà una categoria de quatre estrelles superior i ha suposat una inversió de 25 milions d’euros. L’hotel tindrà 150 habitacions i reforçarà l’oferta del complex, que supera les 2.200 habitacions. El Colorado Creek tindrà una forta càrrega temàtica inspirada en l’època de la febre de l’or del llunyà Oest. 

El Director, Fernando Aldecoa, recorda que aquest, el sisè hotel del Parc, serà la insígnia pel que fa a l'oferta d'allotjament.

Ha explicat a Tarragona Ràdio que el 35% dels clients del parc temàtic (enguany esperen 5 milions de visitants) s'allotgen als seus 6 hotels. Per aquestes dates, les reserves ja són un 10% superiors a l'any passat. 

El Colorado Creek serà el primer hotel del complex amb emissions zero. La iniciativa s’estendrà a d’altres establiments del complex per minimitzar la seva petjada mediambiental.

Per desestacionalizar l'oferta turística, l'hotel Port Aventura obrirà tot l'any, remodelat i adaptat per convencions, amb una inversió de 12 milions d'euros. El Centre de Convencions també s'amplia a partir de l'octubre a 20.000 m2, amb 11 milions d'euros. A l'octubre tindrà 24 sales i capacitat per 6.000 persones

PortAventura va obrir la nova temporada ara fa un mes, el passat 6 d'abril. La gran novetat d'enguany és una nova atracció amb els personatges de Barri Sèsam que ha comptat amb una inversió de 15 milions d’euros.