Posada de llarg de 'La vida con Williams' al Teatre Tarragona

Publicat dilluns 17 de Febrer de 2020 08:22
  • Tarragona Ràdio

Aquest diumenge a la tarda s’ha presentat al Teatre Tarragona el documental “La vida con Williams”, “una història que reflexa la superació”, i que tracta de donar a conèixer com viu diàriament amb la malaltia de Williams Beuren, la protagonista, la tarragonina Ana Megia de 26 anys . El documental ha estat dirigit per Emanuel Munteanu i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, entre d’altres institucions i entitats.

La presentació del documental ha ant a càrrec de Laura Vargas-Machuca. En la seva intervenció, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha recordat que fa uns mesos l’Ajuntament va fer una declaració institucional de suport a les persones amb la malaltia de Williams, mitjançant la qual va conèixer a dues de les persones afectades, Ana Megia i a Judit Porres, i ha destacat el seu esforç de superació. També ha fet un reconeixement a Pau Palau Riquelme, que va fer possible que la declaració institucional tires endavant, i a reconegut la tasca del director i impulsor del documental, Emanuel Munteanu, que amb tot l’equip ha fet possible aquest projecte per visualitzar la malaltia.

Finalment, l’alcalde ha subratllat la frase “Los limites los pongo yo”, “ells no s’han de posar límits i nosaltres, la societat, no els hi hem de posar barreres, aquest és el nostre compromís”.