Premis ‘Josep Vives i Ciurana’ a la Llar d’Infants La Taronja, l’Escola Pau Delclòs i el Col·legi Sant Domènech

Publicat divendres 21 de Novembre de 2014 19:53
  • Tarragona Ràdio
  • Ajuntament de Tarragona
  • Repsol
  • Educació

La sala d’actes de l’Ajuntament ha acollit aquest divendres el lliuraments d’aquests reconeixements, els premis IMET 'Josep Vives i Ciurana'. L’acte ha anat a càrrec de la tinent d’alcalde d’Ensenyament, Carme Crespo, i el director de REPSOL, Josep Francesc Font. Els premis volen reconèixer i difondre la tasca que desenvolupen els centres educatius a Tarragona; ja sigui el cos docent, els alumnes, o les mares i els pares. En total, s’han presentat gairebé una trentena de projectes. 

En educació Infantil de primer cicle, el premi ha estat per la Llar d’Infants Municipal La Taronja, i el seu projecte ‘Anem a tocar ferro’. En aquest apartat dels més petits, hi ha hagut un accèssit per a la Llar d’Infants Municipal el Ninot, per ‘La maleta viatgera’.

En segon cicle (infants de 3 a 6 anys) el premi ha recaigut en l’Escola Pau Delclòs, pel projecte, ‘Al pati de l'escola hi havia una palmera’. Els accèssits han estat per l’Escola Cèsar August, i per l’Escola Tarragona, pels respectius projectes, ‘Amb bon tacte’ i ‘el nostre riu Francolí’.

Els premis en educació Primària ha estat pel Col·legi Sant Domènech, pel programa, ‘Compartir el que estem aprenent’. Els accèssits en aquest apartat pels infants de 6 a 12 anys, han estat per l’Escola Els Àngels; el Col·legi Mare de Déu del Carme i l’Escola Torreforta. Se’ls ha reconeguts els projectes, ‘L'hort dels Àngels’; ‘Descobrir llegendes catalanes’ i ‘Animació a la lectura’, respectivament.                            

El jurat dels premis ‘Josep Vives i Ciurana’, també han volgut fer una menció especial a l’Escola d'Educació Especial la Muntanyeta, pel seu Taller de creació audiovisual.

Durant l’acte hi ha hagut una actuació musical per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, interpretat per: Júlia Farré (clarinet), Marina Montserrat (clarinet), Júlia París (saxo) i Airem Mariana Ruiz (violoncel).