Presentació de l'equip Team Compak Campo Claro cara a la nova temporada

Publicat dissabte 22 de Febrer de 2020 12:51
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Posada de llarg de l' equip Team Compak Club Ciclista Campo Claro per a la nova temporada.

S’ estrenara de forma oficial el proper cap de setmana amb la primera prova de la Copa Espanya que un any més s’ obrira a Extremadura.

És té per enguany una plantilla molt jove i renovada respecte anys passats.

La presentació de l’ equip s’ ha fet el recent obert Velòdrom de Camp Clar amb la fotografia oficial en la que han estat

el president, el director esportiu i la totalitat de corredors.

Des de l’ Ajuntament la consellera els ha desitjat bona sort pel nou curs, Mary López que junt amb el delegat d’ esports de la Generalitat Joan Plana s’ han atrevit a donar una volta a sobre de una bicicleta.
L’ estrena de l’ inici de la temporada s’ ha fet amb poca preparació i és que s’ han deixat de fer varies proves socials en que és participava com és el cas de la Chalenge de la Canonja que s’ ha anul·lat a última hora.

Recordem que la Copa Espanya, primera cita que tindran al calendari els de ponent consta de 11 carreres

L’ equip tindrà un bonic repte, poder igualar almenys , els brillants resultats de la temporada passada, amb una victòria de Gerard Arnillas a la prova inaugural , un corredor que va estar lluitant fins al final per la General.

El president del club es mostra ambiciós, Diego Boss diu que espera el millor cara al nou curs tant en la Copa Espanya, com el las Grans Voltes.