Presentada la Lliga Herbalife 3x3, que visitarà Tarragona

Publicat dimecres 05 de Juny de 2019 13:33
  • Esports
  • Joan Andreu PérezHa estat presentada la Lliga Herbalife 3x3 series de la que Tarragona serà protagonista com una de les seus que acollira aquest campionat

arrencara el 28 de juny a la localitat de Múrcia , farà escala a Gijon el 12 de juliol per posteriorment aterrar a Tarragona el 19 i 20 de juliol.

Barcelona serà ciutat que posara punt i final al circuit amb la gran Final . Isabel mateos de l' empresa Madison diu que a Tarragona s' instal·laran 3 pistes secundaries i una de principal i on es previst que participin 32 equips masculins i altres 32 de femenins.

Es prevista la participació dels millors jugadors nacionals e internacionals en la disciplina segons apunta Isabel Mateos responsable de l' empresa organitzadora.

des de La Fderació espanyola de bàsquet, el seu president Jorge Garbajosa diu que quan ell va entrar al càrrec i dins els seus objectius passava potenciar el bàsquet femení i crar una lliga de bàsquet3x3 com que arrencara aquest estiu. Garbajosa diu que es comença en la primera edició amb 4 ciutats, una d' elles Tarragona però que el repte en breu es poder cobrir tots els caps de setmana de l' epoca estival

Recordem que en els propers jocs, la disciplina del bàsquet 3x3 ja serà olímpica.