Presentada l'onzena edició dels Tallers Oberts que tindran lloc aquest cap de setmana

Publicat dimecres 02 de Setembre de 2015 13:01
  • art
  • Martí Caparrós

Reforçar la singularitat de visitar als artistes als seus tallers per crear una experiència al ciutadà. Aquest és l’objectiu de l’onzena edició de Tallers03 que es fa aquest divendres, dissabte i diumenge a la Part Alta de la ciutat.

La cita organitzada per Tallers Oberts no vol allunyar-se de la idea original de l’esdeveniment, que és la oportunitat de veure els artistes en els seus espais de creació i veure com treballen. L’edició de 2015 aportarà com a novetat la creació de diferents recorreguts, com si fossin línies de metro, on el visitant pugui apropar-se a les diverses formes d’art segons les diverses temàtiques de cada autor.

Tallers03 compta amb la col·laboració de l’escola d’art i disseny de Tarragona (l’EADT) i els apartats d’història i pedagogia de la URV, ja que la majoria d’estudiants tenen una oportunitat a l’associació d’artistes.

El disseny del recorregut ve determinat pel caràcter conceptual en el que treballi cada artista.

 

L’artista i president de Tallers03, Pau López, ha remarcat que l’objectiu és veure com treballen els artistes i que és un esdeveniment totalment consolidat a la ciutat.

D’altra banda el director del Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, convida a tothom a gaudir dels Tallers i agraeix la implicació dels artistes i col·laboradors.

 

També s’ha entregat el premi a la guanyadora del cartell del esdeveniment, que tracta d’un ésser que és la barreja de tots els animals que habiten al casc antic de la ciutat. El públic podrà visitar els tallers aquest proper cap de setmana, pels carrers de la Part Alta.