Presentació 'Rebrotem'. Autor: Joan Mercadé

Presentació 'Rebrotem'. Autor: Joan Mercadé

Presentat l'acte 'Rebrotem' que proposa diversos actes solidaris per ajudar als afectats dels incendis a les Terres de l'Ebre

Publicat dimecres 09 de Octubre de 2019 20:07
  • Joan Mercadé

Diverses entitats de Tarragona han presentat un acte social que pretén recaptar fons per ajudar a la reconstrucció de la vida de ramaders i agricultors afectats pels incendis a les Terres de l’Ebre. L'acte es diu 'Rebrotem' i es farà al Parc Saavedra el divendres dia 25 d'octubre. L’acte començarà a dos quart de vuit i hi haurà concerts, un bingo solidari i un sopar de 12 euros. Pel sopar hi haurà aforament màxim, que serà de 250 persones i els tiquets es podran comprar al Casal Sageta de Foc.

Els concerts seran de dues cantautores de Reus, que formen el grup Remolatxa i el grup de grallers La Virolla. L'acte acabarà amb música electrònica fins a aproximadament les dues de la matinada.

Per aquesta iniciativa, les entitats estan fent reunions amb l'Ajuntament de cara a veure si poden aconseguir algun tipus de finançament per tal de fer front als costos econòmics que té l'organització d'aquest acte social. Això deia el Joan Manel, membre de diverses de les agrupacions que participen en l'acte.

Tots els diners recaptats del sopar, la barra i el bingo solidari aniran a parar a l'entitat Rebrotem, que fa la recaptació de diners i organitza segons les demandes dels diferents pobles i persones. En aquest acte hi haurà una representació de l'entitat que explicarà on es destinen els diners.