Primer dia de renovació d'abonaments del Nàstic sense cues

Publicat dilluns 01 de Juliol de 2019 13:25
  • Nàstic
  • Esports
  • Josep Suñé

Els socis de tota la vida es retroben amb l’ADN del Nàstic en la primera jornada per renovar els abonaments. La reducció del 20% en els preus dels carnets, els descompte pels jubilats i per les famílies, entre les mesures amb més bona acollida.

Pedro Rodríguez, soci amb carnet número 150 en la darrera temporada, ha estat un dels primers a renovar el carnet aquest dilluns. Valora especialment el descompte pels jubilats, com ell, que no es perd cap partit, tot els de casa i gairebé la meitat dels de fora.

A casa seva s’han fet socis ell, la seva dona, així com les quatres filles i els néts, un de pocs mesos. Assegura que aquest any es guanyaran tots els partits al Nou Estadi, i fa una crida als granes de tota la vida a renovar el carnet, malgrat el descens de categoria.

I es que una de les novetats d’aquesta campanya és troba en el fet que els abonats de 65 o més anys gaudiran de 40 euros de descompte a tribuna, 30 euros a preferent i 20 a gol.

El Pedro, que ha fet els deures, ja sap tot els rivals que tindran els granes en la nova temporada. Afirma, d’altra banda, que el president Josep Maria Andreu es mereix un homenatge per haver sanejat els números del club i eixugar el deute a zero.

Un altre aficionat, vell conegut de les tertúlies del Sempre Nàstic, és Miquel Carré. En el seu cas, a més, ha convençut alguns amics indecisos per renovar-se el carnet. Assegura que ara, més que mai, no s’ha de defallir i recorda que qui és del Nàstic ho és sempre. A casa seva, són cinc abonaments.

Els que es mantenen fidels a l’equip tenen premi. I es que els que assisteixin com a mínim a setze partits oficials de lliga al Nou Estadi i sempre que el Nàstic ascendeixi de categoria, veuran descomptat el preu que hagin pagat en aquesta campanya en l’abonament de la temporada 2020-2021.

Un altre soci que ha anat a les oficines del Nou Estadi a renovar el carnet aquesta dilluns és el Josep Maria Riera, que valora el fet d’obtenir descomptes pel gruix familiar. El club ha fet especial atenció al paquet familiar, on es pretén incrementar el nombre d’abonats i posar facilitats a les famílies nombres.

El Josep Maria amplia el nombre de carnets familiar a quatre. Per tant, s’acull a l’oferta que necessita tres membres d’una mateixa família; el primer paga el preu del seient estipulat, el segon gaudeix d’un 25% de descompte i el tercer d’un 75%, percentatge que es manté si entren més membres de la família.

Altres novetats és que es mantindrà el preu reduït de 60 euros per la grada ‘Tarraco Invicta’, mentre que els menors de fins a vuit anys seguiran entrant de franc a l’estadi.

Pel que fa als socis que acumulin mig segle de fidelitat, gaudiran d’un 50% de descompte en l’abonament, idèntica reducció per aquells que estiguin en atur o tinguin mobilitat reduïda o discapacitat intel·lectual.

També cal destacar que el preu de les entrades individuals s’ha reduït als 25 euros la tribuna, 15 la preferent i 10 les graderies de gol, quedant en 15 euros el preu de l’entrada visitant.

Un seient de tribuna ara costa 240 euros, un de preferent 160 i un de gol 120.

L’objectiu del club és ser ambiciós de cara a la temporada 2019-2020 i superar, malgrat tot, els 7.000 abonats de la campanya passada.

El club també ha confirmat que l’abonat podrà conservar el seu seient fins al 13 de setembre, quedant aquest alliberat per la venda a un altre interessat a partir del 16 del mateix mes.

A més, el preu del pàrquing a les instal·lacions asfaltades nastiqueres tindrà un preu de 180 euros.