Autor: ACN

Autor: ACN

PSC i ERC es reparteixen els barris de la ciutat de Tarragona com a forces més votades

Publicat dilluns 11 de Novembre de 2019 17:05
  • Tere Ortega
  • Tarragona Ràdio

ERC i PSC es reparteixen els barris de Tarragona en quant a forces més votades en les eleccions generals d’aquest 10 de Novembre. Els socialistes guanyen a Ponent. A Bonavista, amb un 35’57% dels vots, obtenen el major suport de la ciutat. Aquí, Vox es converteix en la segona força més votada per sobre del 20% mentre que la tercera posició és pels Comuns. També el PSC venç a Torreforta (33’26% de vots) i a Campclar (33’70%). En aquests barris passa el mateix que Bonavista: Vox és segona força i En Comú Podem, tercera.

Així mateix, els socialistes són primers a Sant Pere i Sant Pau (24’21) i a Sant Salvador (26’55). En les dues zones els republicans són segons.

Per la seva banda, ERC guanya a la Part Alta. El nucli antic és el barri que més vota els republicans (27’29%) però també guanya als tres Eixamples amb percentatge de suport per sobre del 23% i als barris marítims on assoleix un 24’60% dels vots.

Els republicans guanyen també a les Urbanitzacions de Llevant on el suport s’aproxima al 24’5%.

Si bé els socialistes tenen els resultats més fluixos a la Part Alta (15’03%) i a Llevant (15’08%); els republicans els troben a Bonavista on el suport no arriba al 5%.

Junts per Catalunya aconsegueix els millors resultats a Llevant (15’26%) on és segona força per darrera d’ERC però no arriba a l’1% de suport a Bonavista.

En Comú Podem veu com és la força amb els suports més repartits. A tots els barris aconsegueix fer-se amb més d’un 11% dels vots. Només no ho assoleix a l’Eixample tot i que frega la xifra. Els millors resultats els té a Bonavista on és la tercera força per darrera del PSC i Vox.