PSC i Nova Eucària consideren que els porcs vietnamites s'haurien de quedar a la Muntanyeta

Publicat dimecres 14 de Agost de 2019 13:16
  • PSC
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

El PSC de Tarragona i l’associació animalista Nova Eucària qüestionen la decisió de l’equip de govern respecte al projecte de protecció dels porcs vietnamites que van presentar el passat dilluns.

L’agrupació animalista, que ha cuidat dels animals durant dos anys, considera que la mesura aprovada no és l’opció més ètica, ja que el trasllat acabaria dividint el nucli familiar dels animals. Nova Eucària considera que la solució més viable era mantenir als animals a la zona de la Muntanyeta però delimitats en un nucli zoològic mitjançant tanques i emplaçar a l’administració el manteniment dels animals. Asseguren que el seu projecte estava avalat pel cap de departament de Territori de Barcelona.

La directora de l’associació animalista Nova Eucària, Anna Carbonell, ha explicat que no qüestiona la viabilitat del projecte de l’Ajuntament, però considera que s’ha volgut resoldre d’una manera ràpida.

La portaveu del partit socialista, Sandra Ramos, ha explicat que s’ha desaprofitat l’oportunitat d’elaborar un projecte educatiu per sensibilitzar sobre les conseqüències de l’abandonament d’animals.

Ramos també ha aprofitat per comentar que aquesta situació problemàtica es podria haver tractat abans però que els principals causants són les persones que van abandonar als animals en primera instància.