Roda de premsa

Quasi 2.000 abonats del Nàstic rebran un carnet de franc per ser fidels a l'equip

Publicat dimecres 03 de Gener de 2018 12:50
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El Nàstic detalla que 1.892 socis tenen dret a un segon carnet de franc per a la segona volta. Del 8 al 19 de gener es podran aconseguir aquests nous abonaments

 

Del 8 al 19 de gener un total de 1.892 abonats del Nàstic que han assistit als deu partits de la primera volta de lliga al Nou Estadi podran recollir a les oficines de la Budallera un segon carnet de franc per regalar a qui creguin adient. Aquest és el resultat de la campanya de fidelitat que el club va engegar el passat estiu i que afecta quasi dos milers de socis grana que podran recollir de dilluns a divendres des de les 9.00 a les 13.30 hores i des de les 16.00 a les 19.30 hores el seu nou abonament.

 

El nou carnet serà de la graderia d'on sigui el soci, a excepció de tribuna. La graderia coberta del Nou Estadi només disposa de 100 localitats, seients que es distribuiran entre els 100 socis de tribuna més antics entre els 1.892 totals que han complert amb la màxima fidelitat a l'equip. La resta, a partir de l'abonament número 655, rebran dos carnets de gol (nord o sud) per compensar la manca d'espai a tribuna. Pel que fa als socis de preferents i gol que hagin complert amb la plena assistència en la primera volta, rebran un únic seient de la seva mateixa localitat.

 

Aquest segon carnet podrà portar el mateix nom del soci o el d'una altra persona que no sigui sòcia. En aquest cas, la temporada 2018-2019 es podrà obtenir un nou premi a la fidelitat que constarà en el fet que si els dos abonats (el fidel i el nou) assisteixen a tots els partits de la segona volta de la lliga 2017-2018 i ambdós renoven el seu carnet l'estiu per a la temporada 2018-2019, el soci original veurà com el club li regala la seva renovació.

 

Per aconseguir el segon carnet, caldrà presentar-se a les oficines de la Budallera amb l'abonament del soci premiat i les següents dades: el nom, el cognom, el DNI, la data de naixement, les dades bancàries, el telèfon, el correu electrònic i la signatura presencial de la Llei de Protecció de Dades.

 

La campanya de la segona volta, a la meitat de preu

Més enllà del premi a la fidelitat, el club ha anunciat els preus per a la captació de nous abonats de cara a la segona volta de lliga. Tenint en compte que la tribuna està plena, el club no posa a la venda seients de la graderia coberta del Nou Estadi i només posa a disposició del públic seients de preferent i gol a un preu de 100 i 75 euros, respectivament. Això suposa una rebaixa del 50% respecte als preus originals del passat estiu.

 

Pel que fa als preus de les entrades es mantenen en 30 euros un seient de tribuna, 20 euros un de preferent i 15 euros un de gol. Cal destacar que, en cas que el Nàstic realitzi una remuntada espectacular i aconsegueixi classificar-se per al playoff d'ascens, els partits de la promoció no entraran en cap carnet i s'hauran de pagar a banda.