Quatre propostes seleccionades al projecte Murs que Parlen

Publicat dimecres 18 de Març de 2015 13:53
  • Tarragona Ràdio

Un total de quatre propostes han estat seleccionades entre les més de 50 que s'han presentat al projecte d'art urbà Murs que Parlen.
L’objectiu d’aquesta iniciativa de la Conselleria de Joventut i el Teler de Llum és promoure l’art urbà i reforçar els vincles creatius de la ciutat. La iniciativa ha rebut enguany 57 treballs, la majoria d'una gran qualitat i valor artístic, a través d’una convocatòria pública.
L’Associació Polígon Cultural, que coordina i dirigeix el projecte, ha seleccionat quatre treballs seguint el criteri de participació amb el veïnat i la integració de les propostes en el context social i l’espai.
Arnau Casanoves, Edjinn, E1000 i Mariela Ajras són els artistes escollits. La intenció és construir una ciutat connectada amb la cultura a través de la gran quantitat de solars i murs abandonats arreu de Tarragona.
Aquesta nova edició del projecte “Murs que Parlen” proposa d'altres activitats complementàries. Es faran conferències, tallers workshop i activitats de lleure cultural i educatiu.