Entrevista a Emilio Viqueira

Querol i Juanjo no continuaran al Nàstic i David Sánchez podria no acceptar la renovació

Publicat dimecres 09 de Juliol de 2014 07:05
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

El reusenc no ha contestat a l’oferta grana que fa molts dies té el seu representant que tot apunta està negociant amb altres club com el Llagostera. El defensa murcià té opcions de jugar a segona A amb clubs com l’Albacete, mentre que el migcentre no ha decidit encara i el Nàstic li ha donat de termini fins demà.

Així ho ha explicat aquest dimarts en una entrevista a Tarragona Ràdio el director esportiu del Nàstic Emilio Viqueira.

El club ha confirmat aquest dimarts les renovacions de Tomeu Nadal per les dues properes temporades i la de Javi Martínez fins el juny del 2015. També té aparaulada la de  Xavi Molina. A més dels fitxatges de Marc Martínez, Mossa, Luismi i Gerard Valentin i la més que probable incorporació de Manolo Martínez a qui coneix bé Viqueira de qui ha dit que si està bé físicament serà futbolista del Nàstic la propera temporada.

El director esportiu del Nàstic dóna per molt avançades i pràcticament fetes les continuïtats de Marcos, Reina i Giner que espera que entre avui i demà signin els seus contractes. No és tant optimista amb la continuïtat de David Sánchez.

Amb tot això, el Nàstic es centra ara amb el fitxatge de dos davanters, un punta que posi competència a Marcos i un segona punta que entraria per lluitar amb Luismi. Aquest jugador seria Rayco de l´Alcoyano amb negociacions molt avançades, mentre que el punta es treballa amb la cessió d’Edgar del Sabadell o la contractació de Salva Chamorro del Llagostera.