Autor: BDFutbol

Autor: BDFutbol

Quique García: 'Tenir un vestidor unit és primordial per aconseguir un ascens'

Publicat dilluns 22 de Febrer de 2021 20:30
  • Nàstic
  • Joan Mercadé


Entrevista a Quique García

L’exjugador del Nàstic Quique García creu que tenir un vestuari unit és “primordial” per aconseguir un ascens. Ell ho sap de primera mà, ja que va ser un jugador important per l’equip que va aconseguir pujar a Segona Divisió la temporada 2000/01 amb Josep Maria Nogués. García creu que aquest Nàstic ho té, ja que Seligrat ha aconseguit fer un “equip compromès i compacte”.

El qui va ser lateral esquerre del Nàstic durant set temporades ha passat pels micròfons de Tarragona Ràdio per repassar l’actualitat del Nàstic i la seva trajectòria al club. Pensa que el club es mereix estar, mínim, a la Segona Divisió. El tarragoní també creu que per aconseguir un ascens és fonamental tenir unió dins del vestidor. Opina que aquest equip ho té i que, tot i ser complicat l’ascens, els grana ho poden fer.

Quique García va aconseguir pujar a Segona Divisió la temporada 2000/01 i quedar campió del grup 3 de Segona B la 96/97, tot i que aquella temporada no van pujar. El lateral creu que aquesta etapa on ell va estar al Nàstic i que va acabar amb un ascens ha estat la base del sentiment nastiquer que ara es respira.

El jugador, format a les categories inferiors del Nàstic, ha detallat que per ell va ser un somni poder jugar amb el primer equip i recorda amb especial afecte el partit de Copa del Rey al Bernabéu contra el Madrid. Descriu la seva etapa a Tarragona com immillorable.

Actualment, Quique García és entrenador de futbol base i descriu la situació com “molt difícil”. Diu que es resignen a entrenar i passar-s’ho bé amb els nens i nenes.