Raquel Sans, Òscar Peris i Ferran Civit, entre els escollits per ERC per a la llista del 21D a Tarragona

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 11:25
  • Tarragona Ràdio

Raquel Sans, Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Carme Folch són els escollits per les comarcals d’ERC al Camp de Tarragona per formar part de la llista per les eleccions el 21D per la demarcació.

Els republicans van celebrar aquest passats dilluns i dimarts al vespre congressos comarcals al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per escollir els noms que formaran la candidatura sense precisar encara la composició final i l'ordre, que seran decidits pròximament.

La periodista i independent, Raquel Sans ha estat l’escollida com a candidata al congrés del Tarragonès, Noemí Llauradó, regidora d’ERC Reus, la més votada al Baix Camp, Òscar Peris, fins ara delegat del Govern i regidor d’ERC Valls, a l’Alt Camp, el diputat del Parlament, Ferran Civit, escollit per la Conca de Barberà i Maria del Carme Folch, alcaldessa de Marçà, per la comarca del Priorat. Aquests candidats han estat escollits per les comarques del Camp de Tarragona i seran candidats amb la resta de comarques de l’Ebre i del Baix Penedès per formar la llista per la circumscripció de Tarragona. L'exsecretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, serà un dels altres noms destacats de la candidatura d'ERC escollit per la federació de l'Ebre.

La resta de persones escollides per completar part de la llista han estat Jean-Marc Segarra, Sergi Albarrán, Marina Giner i Neus Cerdà (Tarragonès), Camí Mendoza, Irene Aragonès i Àngel Xifre (Baix Camp) i Maria Antònia Dalmau (Alt Camp).

 

 

.