Rècord de públic en la recta final del festival de cinema REC

Publicat dissabte 07 de Desembre de 2019 18:20
  • REC
  • Tarragona Ràdio

Jornada intensa dissabte en el marc del REC 2019. Els organitzadors del festival van registrar en els passis de la tarda de dissabte la venda total d’entrades per les projeccions dels llargmetratges ‘LA INNOCÈNCIA’ i ‘PARASITE’, que es van dur a terme a les 20 i 22 hores, respectivament, en el que van ser alguns dels passis amb més èxit de públic.
Després del bon ritme de venda d’entrades de la jornada de divendres, els organitzadors del festival programat la projecció de PARASITE, pel·lícula que forma part del Programa Emergències per segon cop, demà diumenge, a les 20h, en el marc de la Projecció Sorpresa del festival, que es durà a terme a l’Antiga Audiència. 
D’aquesta manera, els espectadors que no han pogut gaudir del que és una de les pel·lícules de l’any en l’àmbit internacional tenen una nova ocasió de fer-ho. 

Diumenge, OJOS NEGROS (Sessió Vermut), SOLAN & ERI, MISSIÓ A LA LLUNA (MiniRec), PARASITE i la pel·lícula guanyadora de la secció Opera Prima

Els seguidors del festival que diumenge vulguin aprofitar la jornada per gaudir d’un últim dia amb el millor cinema, tenen l’ocasió de fer-ho des de les 12 del migdia fins a darrera hora de la tarda, en diversos espais de la ciutat. 

D’una banda, les Sessions Vermut al Teatret del Serrallo comptaran amb la projecció de OJOS NEGROS, una pel·lícula guanyadora de la biznaga de Plata al Festival de Màlaga, que mostra que el Laboratori Primer Test del Festival REC és un punt d’acollida de jove talent, ja que aquesta pel·lícula hi va concórrer i ara ha consolidat una trajectòria de reconeixements. El film mostra l’evolució de l’adolescent Paula, a través d’una producció que té en les seves principals virtuts la seva capacitat d’observació la realitat i l’espontaneïtat d’una història que atrapa a l’espectador. 

El film acaba de rebre les nominacions als Premis Gaudí en les categories Millor pel·lícula en llengua no catalana i Millor banda sonora.
D’altra banda, la darrera jornada de diumenge de les Sessions MiniRec, prevista a les 16 hores a l’Antiga Audiència, ha programat el film SOLAN & ERI, MISSIÓ A LA LLUNA, un film de factura noruega en el qual destaquen els detalls imaginatius i personatges entranyables, amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.
A més a més, l’Antiga Audiència també acollirà diumenge, a les 18 hores, el passi de la PEL·LÍCULA GUANYADORA del festival, dins de la categoria Opera Prima.