Relleu a la presidència del Consell Esportiu del Tarragonès

Publicat dimarts 07 de Novembre de 2017 18:32

Serà aquest dimecres quan es tancarà l’etapa de Raül Font desprès de 10 anys al càrrec .

Es donarà pas a Estefania Serrano que ocuparà aquesta responsabilitat fins el novembre del 2019.

 

Estefania Serrano és llicenciada en ciències de l’activitat física i esport, és actualment regidora a l’ajuntament de la Pobla on ocupa la quarta tinença d’alcaldia .

 

Font i Serrano s’han trobat en un acte organitzat pel primer per acomiadar-se de la dècada que s’ha passat en la presidència de l’ens.

Raül Font sap que deixa en bones mans el consell. <rxplica com se sent a poques hores que es produeixi el seu adéu.

 

 

Estefania Serrano entra amb il·lusió. Ha tingut paraules cap a Font i sobre tot per l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, els 2 últims presidents que han passat pel Consell.

 

Intentarà suplir totsàels seus coneixements amb la veterania que han posat Sardà, durant 8 anys i Font, dos mandats i mig.

 

 

El Consell esportiu del Tarragonès és considerat el primer en número d’activitats i participants de tot Catalunya. De fet, el passat octubre va ser reconegut pel secretari d’esports de la Generalitat, Gerard Figueres.

El primer acte de Serrano al capdavant de la presidència del Consell esportiu serà el Cros del Col·legi Els Àngels, aquest proper diumenge, que obrirà la temporada d’aquesta disciplina atlètica.