Renovació i lesió gairabé superada per a Carla Ruiz

Publicat dijous 09 de Juliol de 2020 10:23
  • CBT
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


 

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona ha tancat una nova renovació, la de la base Carla Ruiz. La jugadora, de 20 anys, encararà la seva setena temporada consecutiva a l’entitat blava, on ha realitzat pràcticament tota la seva carrera esportiva, des de categoria cadet.

Ruiz afronta amb il·lusió després superar una greu lesió al genoll, amb lligaments creuats i menisc trencats, que la va tenir allunyada de les pistes des de l’octubre. Va haver de passar dues vegades per quiròfan, al desembre i al febrer, per tal de poder afrontar amb garanties la posterior recuperació.

A finals de juny va rebre l’alta mèdica, pel que la jugadora està centrada ara en obtenir l’alta esportiva. Ha explicat com ha viscut aquest temps en declaracions a Tarragona Ràdio

les tarragonines que competiran a Primera Catalana, compten ja amb les renovacions de Berta Corrales i Marina Romeu i el fitxatge de Yasmina Velasco.

La capitana de l' equip diu que hi ha un bon grup, creu que l'objectiu per la temporada vinent és el de la permanencia a la primera Catalana

l' inici de pre- temporada dependrà de les dates en que s' estableixi el calendari

Carla Ruiz treballa amb els preparadors físics del club la seva posada a punt, un procés exigent però que la jugadora espera que li serveixi per estar a disposició del tècnic Hèctor Marín a principis de la propera temporada.