Repsol finalitza la parada programada de l'àrea de combustibles

Publicat dimecres 11 de Juliol de 2018 12:03
  • Medi Ambient
  • Repsol
  • Parada
  • seguretat
  • Sofía Vargas

Repsol finalitza la parada programada de l’àrea de combustibles. S’han destinat 30 milions d’euros a treballs per millorar la innovació tecnològica i la competitivitat de les instal·lacions. En total, s'han inspeccionat aproximadament 480 equips, 170 línies i 270 vàlvules de seguretat.

En l’àmbit del Medi Ambient, la parada s’ha desenvolupat sense incidències ambientals. En aquests moments, s’està realitzant la posada en marxa del Complex. El balanç en matèria de Seguretat també és positiu. A més de la formació ordinària, s'han impartit un total de 30.000 hores de formació extraordinària en matèria de Seguretat. Durant la parada, un grup de coordinació de seguretat, integrat per més de 120 tècnics de prevenció, s’ha assegurat de prioritzar la Seguretat i el respecte al Medi Ambient.

Entre el personal de Repsol i el de les empreses col·laboradores, han passat per les instal·lacions del Complex una mitjana diària de 1.200 persones, a més de les 2.700 habituals. A més, s’han produït puntes de treball en les quals hi accedien fins a 1.800 treballadors. Així, han arribat a treballar a la vegada més de 4.000 persones.