Retorn a la música en viu de la Banda Unió Musical de Tarragona

Publicat divendres 31 de Juliol de 2020 12:49
  • Banda Unió Musical de Tarragona
  • Laura Tarsà

Retorn a la música en viu de la Banda Unió Musical de Tarragona. La BUMT puja a l’escenari de l’Auditori del Camp de Mart aquest dissabte 1 d’agost. 

L’acte serà a les vuit del vespre i es garantiran totes les mesures de seguretat establertes. El concert és el segon de la represa, després d’actuar el passat dissabte al Castell del Catllar.

Sota el títol ‘viatge per les emocions’, el públic viatjarà arreu del món de la mà d’un espectacle poètic-musical que presentaran damunt de l’escenari. Així ho explica el director de la banda, Jordi Masip.

Els assajos de la banda es van reprendre a finals de juliol, seguint el protocol sanitari corresponent dels grups musicals. Segons Masip, la banda està molt contenta i s’han adaptat molt bé a aquesta nova normalitat.

Serà un concert emotiu on els espectadors gaudiran i s’emocionaran amb la música en directe. Les entrades es poden adquirir a través de TarracoTicket pel preu de 3 euros. L’aforament és limitat i s’hauran de seguir les indicacions sanitàries pertinents.