Ricomà, "disposat i il·lusionat" per repetir com a cap de llista d’ERC a les municipals del 2019

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 11:09
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

Pau Ricomà vol repetir com a cap de llista d’ERC a les municipals del 2019. El portaveu a l’Ajuntament afirma que està il·lusionat i que té ganes tornar a encapçalar la candidatura dels republicans a la ciutat de Tarragona. Destaca la feina feta pel seu equip i sosté que han estat capaços de generar una alternativa a un govern que considera esgotat.

Pau Ricomà també ha passat pel cicle d’entrevistes als portaveus municipals. S’ha mostrat preocupat pels Jocs Mediterranis i insisteix que a pocs mesos de la seva celebració encara hi ha moltes incerteses. Posa com a exemple el fet que encara no s’hagi definit el model de gestió de les instal·lacions esportives un cop celebrat el certamen. Pel que fa a les comissions tècniques que es posaran en marxa en les properes setmanes, el portaveu d’ERC es mostra partidari a convertir la Part Alta en una illa de vianants, i també l’entorn del Mercat, sempre que es faci de manera participativa. Amb tot recorda que el centre té altres problemes importants com ara que cada cop hi hagi més pisos buits i que els comerços abaixin la persiana.

Pau Ricomà està il·lusionat per continuar al capdavant del grup municipal a partir del 2019 i es posa a disposició d’ERC.

Pel que fa a l’actualitat política catalana, Ricomà diu que el més lògic i normal és que Puigdemont pugui tornar, ser investit president i formar Govern. D’altra banda, ha elogiat el feina feta per Carme Forcadell com a presidenta del Parlament. Ha decidit que no repetirà en el càrrec.