Ricomà: 'Estic orgullós d'haver estat al capdavant de la ciutat en aquest any tan complicat'

Publicat divendres 29 de Maig de 2020 10:20
  • Laura Casas
  • Tarragona Ràdio

Pau Ricomà diu que se sent molt orgullós d’haver estat al capdavant de la ciutat en aquest any tan difícil. Pensa que el seu partit i el soci de govern han estat a l’alçada de les circumstàncies. Aquesta setmana ha fet un any de les eleccions municipals que el van catapultar a l’alcaldia després d’unes setmanes d’intenses negociacions. Ha fet balanç de la feina feta, a les portes del primer aniversari en el càrrec. Certament ha estat un any convuls: els aldarulls post-sentència del Procés, les conseqüències dels aiguats i el Glòria, l’accident d’IQOXE o la pandèmia per coronavirus són alguns dels entrebancs que republicans i comuns s’han trobat en els primers 12 mesos de govern a Tarragona.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, Ricomà ha admès que s’han deixat la pell pensant en la gent i creu que la clau de tirar endavant malgrat les dificultats és la transparència i el fet d’haver generat confiança entre la ciutadania.

Ricomà diu que els propers tres anys de mandat seran, també, de treball conjunt i “el més ampli possible”. Preguntat per si el seu govern s’ampliarà ha manifestat que ningú no queda exclòs i que “com més gent ens ajudi, millor”.